Styrelsen

Styrelsen

Förenings styrelse består i nuläget av fem ledamöter. Styrelsen har digitala möten ungefär en gång i månaden. Vill du komma i kontakt med någon i styrelsen mailar du enklast till info@ahto.se.

Bild Hanna

Hanna Sandström

Ordförande

Hanna blev diplomerad återhämtningsterapeut i juni 2022 och driver nu sitt företag Bara Vara i Habo. Hon brinner för att hjälpa andra till ett bättre och mer hållbart mående. Som återhämtningsterapeut känns det självklart för Hanna att engagera sig i ÅHTO för att hjälpa till att sprida kunskapen om yrket i samhället. Hanna är även utbildad personalvetare och har flerårig erfarenhet av brett HR-arbete. 

På sociala medier hittar ni Hanna under namnet Bara Vara i Habo.

IMG_3951

Camilla Edman

Kassör

Jag går utbildningen i ett slutskede. Är bosatt i Uppsala. Jag har själv varit utmattad, men det var närmare 20 år sedan jag kraschade. Jag blev dock inte sjukskriven, men behövde ställa om från studier till praktiskt arbete då min hjärna sa ifrån. 
 
Jag tycker att detta är en viktig organisation och kände att jag ville engagera mig . Jag tänkte att jag kunde bidra som kassör, med mina erfarenheter som ekonom. Jag tror på att tillsammans är vi starka, kan göra skillnad, hitta en djupare gemenskap, dela erfarenheter som både får oss att växa som individer och att nå ut med återhämtningsterapin. 
thumbnail_20210916_141155-Profilbild

Pia Dyvander Johansson

Sekreterare

Jag heter Pia Dyvander Johansson och är Utbildad till SLH Återhämtningsterapeut 2023även utbildad till Lärare i SLH ÅterhämtningsYoga 2023Att vara delaktig i styrelsen tycker jag känns bra om man vill kunna påverkaDriver nu mera mitt ny startade Företag ”Samtal & Yoga inom Återhämtning med Pia”Jag bor i Örkelljunga.

Maria Larsson, ledamot

Maria Larsson

Ledamot

Maria blev färdig diplomerad återhämtningsterapeut i augusti 2020. Jobbar i eget företag med återhämtning i olika former och som homeopat. Maria är även lärare hos Soulful Living. Har varit med i uppstarten av ÅHTO hösten 2020. På sociala medier hittar ni Maria under namnet ÅHM (aahm.se)

3E683339-C235-4D1C-BB7F-898B7913FA51

Felicia Wingfors

Ledamot

Felicia blev färdig diplomerad återhämtningsterapeut i maj 2022. På fritiden tycker hon om att vara ute i naturen, ta hand om sig själv, umgås med nära och kära samt lära känna nya människor. Hon bodde under några år i Spanien och när hon flyttade hem till Sverige igen slog mycket tillbaka och hon hamnade i en utmattning. Felicia vill gärna vara en del i att hjälpa andra att se sitt egna värde. Till vardags jobbar hon i ett företag riktat mot idrottsföreningar och ideella krafter och har även en enskild firma vid sidan av vid namn Felicias Energikälla. 

image

Marie Fredholm

Supleant

Marie blev diplomerad återhämtningsterapeut i januari 2023. Hon är utbildad beteendevetare i grunden och har i sitt arbetsliv alltid jobbat med att stötta människor på ett eller annat sätt till mer hållbara liv. Marie har egen erfarenhet av långvarig stressrelaterad sjukdom, en erfarenhet hon tar med sig i arbetet som återhämtningsterapeut. Att vara med i ÅTHOs styrelse ser hon som en möjlighet att tillsammans med andra återhämtningsterapeuter samverka för att nå ut med återhämtningsterapin i landet och verka för mer välmående människor och ett friskare samhälle. 

btf

Rebecka Nestius

Supleant

Rebecka är diplomerad återhämtningsterapeut sedan maj 2023.
Hon känner att det är viktigt att vara med och stödja utvecklingen för ÅHTO som organisation.
 
Rebecka har en bakgrund som frisör och egenföretagare. Hon har mött många människor genom åren och har lång erfarenhet av att på olika sätt hjälpa andra i deras livsresor. Med två perioder av svår utmattning tar hon med sig sina erfarenheter och lärdomar in i arbetet som återhämtningsterapeut.
woocommerce-placeholder

Marie Ternrud

Supleant

Info kommer