För företag

För dig som företagare

Vill du vara med och bidra till en mer hållbar arbetsmiljö och friskare medarbetare genom att arbeta förebyggande med aktiv återhämtning och stresshantering? Eller har ni medarbetare som befinner sig i eller är på väg ut ur utmattning där ni är i behov av grundläggande kunskap för att ni tillsammans ska komma vidare i rehabiliteringen? Då kan ni få stöd och vägledning av en återhämtningsterapeut.

Läs mer nedan om hur en återhämtningsterapeut kan hjälpa er i detta arbete eller kontakta föreningen för att diskutera ett upplägg eller samarbete. Kontakta oss via info@ahto.se eller via kontaktformuläret på denna sida, alternativt ta kontakt direkt med en terapeut på din ort via Hitta terapeut

Föreläsningar

En föreläsning skräddarsys efter era behov och önskemål. Den kan bland annat beröra stresshantering i vardagen, hur vi skapar utrymme för aktiv återhämtning eller information om utmattning och stress samt praktiska övningar för ökad medvetenhet och närvaro.

Gruppaktiviteter

Gruppaktiviteter kan genomföras som enstaka tillfällen eller som återkommande inslag. Exempel på gruppaktiviteter kan vara mindfulnesskurs, meditationsövningar, gruppsamtal om stress, hälsa och återhämtning.

Individuella samtal

Individuella samtal anpassas efter medarbetarnas behov, arbets- och livssituation och kan användas i både förebyggande och i rehabiliterande syfte. 
Syftet med samtalen och upplägg planeras i samråd med dig som arbetsgivare.