Alla block

Mall 1: Headerbild

Återhämtningsterapeuternas organisation

En förening för Återhämtningsterapeuter som är utbildade hos Soulful Living

Mall 2: Block med bild & text

ÅHTO - Återhämtningsterapeuternas Organisation

Vår organisation

Återhämtningsterapeuternas Organisation är en nystartad förening som riktar sig till Diplomerade Återhämtningsterapeuter och elever som är under utbildning hos Soulful Living Holistic. 

Återhämtningsterapeut är en ny yrkesroll där de första terapeuterna diplomerades i augusti 2020.  Föreningen är under uppbyggnad och har som syfte att jobba för att lyfta vår yrkeskår samtidigt som vi vill skapa ett nätverk mellan Diplomerade Återhämtningsterapeuter. Vi vill lyfta vår yrkesroll från att vara relativt okänd till att vara ett självklart val för de som lider av utmattning. 

Vi erbjuder medlemskap för Diplomerade Återhämtningsterapeuter och elever som fortfarande är under utbildning. Samtidigt välkomnar vi stödmedlemmar som vill stötta vårt arbete. 

Mall 3: Textblock med färgad bakgrund

Återhämtningsterapi ser hela människan

Återhämtningsterapi är en holistisk metod som består av bland annat Mindfulness, stresshantering, meditation, personlig utveckling och andlig utveckling. Behandlingsformen passar bra för människor som är utmattade eller går igenom en livskris. Terapeuten kan erbjuda nya perspektiv och verktyg för att hitta din unika väg till balans och återhämtning, men också för att hitta en ny väg framåt i livet. Återhämtningsterapi är en metod som är långsiktigt hållbar. Terapeuten hjälper klienten att hitta den verkliga orsaken bakom sin utmattning, vilket minskar risken för återfall.

Mall 4: 3 boxar med ikoner, rubriker & text

Typer av medlemskap

Återhämtningsterapeuternas Organisation riktar sig till Diplomerade Återhämtningsterapeuter samt elever som är under pågående utbildning hos Soulful Living. Vi välkomnar också stödmedlemmar som tycker att föreningens arbete är viktigt och vill stötta det. Alla är välkomna oavsett ålder, eller ursprung. 

Elevmedlem

Elever som inte ännu är färdigutbildade Diplomerade Återhämtningsterapeuter kan till reducerad kostnad vara elev-medlemmar.

Yrkesmedlem

Diplomerade Återhämtningsterapeuter som har utfört utbildningen hos Soulful Living och kan verifiera att de är diplomerade.

Stödmedlem

Den som varken är diplomerad eller elev kan bli stödmedlem om man t.ex. tycker att föreningens arbete är viktigt.

Mall 5: Siffror som räknar upp

0
Elevmedlemmar
0
Yrkesmedlemmar
1
Stödmedlemmar

Mall 6: Styrelsemedlem

Sofia Ingemarson-Nuredini

Sofia Ingemarson-Nuredini

Ordförande

Sofia blev färdig återhämtningsterapeut i Oktober 2020 och gick i klass 1902. Jobbar idag som cirkelledare på Studieförbund och driver eget. Har tidigare arbetat 16 år som butikschef och fick lära sig att byta miljö för att bryta sin utmattning. Binner för att hjälpa människor och vill arbeta gebom föreningen för att nå ut till fler. På sociala medier finns hon under namnet Stilla sinnet.

Mall 7: Informationsblock med bilder, ikon & text

Hur Återhämtningsterapi går till

Landa och släpp taget

Det första steget i Återhämtningsterapin är att landa och släppa taget. Du får hjälp att landa i nuet på det sätt som passar dig. Förutom detta kan du också erbjudas olika verktyg eller övningar som hjälper dig att stilla dina tankar.
läs mer

Att se på sig själv

I den andra fasen får du stanna upp och se på dig själv. Det är vanligt att vi behöver lära känna oss själva på nytt efter utmattning, kris eller trauma. Återhämtningsterapeuten erbjuder perspektiv och stöd som hjälper dig med detta.
läs mer

Finna en väg framåt

När du kommit en bit i din återhämtning är det dags att finna en ny väg framåt. Du får hjälp att komma i kontakt med dig själv så att du lättare att ta beslut baserat på ditt hjärta och din intuition. I Återhämtningsterapi är denna del väldigt viktig för att inte riskera att hamna i utmattning igen.
läs mer

Mall 8: Block med text & bild

Utbildning till SLH Diplomerad Återhämtningsterapeut

Vill du hjälpa människor att återhämta sig efter en utmattning med hjälp av Mindfulness, stresshantering, meditation och personlig utveckling? Om så är fallet kan en utbildning till SLH Diplomerad Återhämtningsterapeut vara rätt för dig.

Utbildningen är lärarledd och hålls på distans av Soulful Living. I utbildningen ingår bl.a. 80 videolektioner, tre individuella terapisessioner, videokonferenser via Zoom och möjlighet till praktik vid/via skolan eller mentorskap efter fullgången utbildning.

Alla yrkesmedlemmar i Återhämtningsterapeuternas Organisation har fullföljt utbildningen hos Soulful Living. Vi kan varmt rekommendera denna utbildning.

All information om utbildningen finns på soulfulliving.se.

Utbildning till SLH Diplomerad Återhämtningsterapeut

Mall 9: Kontaktuppgifter

Kontakt

info@ahto.se

Sociala medier

Mall 10: Blogginlägg

Detta är en exempeltext

Detta är ett exempelblock som visar blogginlägg

juli 11, 2022

Helena Lundgren

Helena LundgrenDiplomerad SLH Återhämtningsterapeut, Seminarie- och Familjehandledare genom Family L
juli 11, 2022

Felicia Wingfors

Felicia Wingfors Diplomerad SLH Återhämtningsterapeut och Styrelsemedlem i ÅHTO. Vem är du? Mitt
april 25, 2022

Anna Notander

Anna K H Notander Diplomerad SLH Återhämtningsterapeut och Certifierad Handledare i Sorgbearbetni