Styrelsen

Styrelsen

Förenings styrelse består i nuläget av fem ledamöter. Styrelsen har digitala möten ungefär en gång i månaden. Nästa årsmöte är planerat att genomföras i mars 2023. Vill du komma i kontakt med någon i styrelsen mailar du enklast till info@ahto.se.

Maria Larsson, ledamot

Maria Larsson

Ordförande

Maria blev färdig diplomerad återhämtningsterapeut i augusti 2020. Jobbar i eget företag med återhämtning i olika former och som homeopat. Maria är även lärare hos Soulful Living. Har sedan hösten -20 varit med i uppstarten av ÅHTO. På sociala medier hittar ni Maria under namnet ÅHM (aahm.se)

Susanne Apelgren, kassör

Susanne Apelgren

Kassör

Susanne blev färdig återhämtningsterapeut i juni 2021. Driver Studio Susanne som erbjuder kurser och enskilt i återhämtningsterapi, yinyoga och restorativeyoga. Diplomerad akupressör/stressterapeut.

Bild Hanna

Hanna Sandström

Sekreterare

Hanna blev diplomerad återhämtningsterapeut i juni 2022 och driver nu sitt företag Bara Vara i Habo. Hon brinner för att hjälpa andra till ett bättre och mer hållbart mående. Som återhämtningsterapeut känns det självklart för Hanna att engagera sig i ÅHTO för att hjälpa till att sprida kunskapen om yrket i samhället. Hanna är även utbildad personalvetare och har flerårig erfarenhet av brett HR-arbete. 

På sociala medier hittar ni Hanna under namnet Bara Vara i Habo.

_DSC1333

Linda Williamsson

Ledamot

Linda blev diplomerad återhämtningsterapeut i februari 2021, och gick i klass 1903. Vid sidan av sitt lönearbete på en bank driver Linda företaget Serenity ~For You~ Återhämtning och erbjuder där återhämtningsterapi, kurser och retreats. Linda har sedan hösten -20 varit med i uppstartsarbetet för ÅHTO.

På sociala medier hittar man Linda under namnet Serenity ~For You~ Återhämtning

3E683339-C235-4D1C-BB7F-898B7913FA51

Felicia Wingfors

Ledamot

Felicia blev färdig diplomerad återhämtningsterapeut i maj 2022. På fritiden tycker hon om att vara ute i naturen, ta hand om sig själv, umgås med nära och kära samt lära känna nya människor. Hon bodde under några år i Spanien och när hon flyttade hem till Sverige igen slog mycket tillbaka och hon hamnade i en utmattning. Felicia vill gärna vara en del i att hjälpa andra att se sitt egna värde. Till vardags jobbar hon i ett företag riktat mot idrottsföreningar och ideella krafter och har även en enskild firma vid sidan av vid namn Felicias Energikälla.