Styrelsen

Styrelsen

Sofia Ingemarson-Nuredini

Sofia Ingemarson-Nuredini

Ordförande

Sofia blev färdig återhämtningsterapeut i Oktober 2020 och gick i klass 1902. Jobbar idag som cirkelledare på Studieförbund och driver eget. Har tidigare arbetat 16 år som butikschef och fick lära sig att byta miljö för att bryta sin utmattning. Binner för att hjälpa människor och vill arbeta gebom föreningen för att nå ut till fler. På sociala medier finns hon under namnet Stilla sinnet.

Susanne Apelgren, kassör

Susanne Apelgren

Kassör

Susanne blev färdig återhämtningsterapeut juni 2021 gick i klass 1904. Jobbar idag på Apotek, men tagit tjänstledigt från september 2021 för att helhjärtat ägna sig åt sin egen verksamhet inom hälsa,  återhämtningsterapi i kombination med restorative/ yinyoga och akupressur. Cirklar i medial utveckling och intuition.
Diplomerad Akupressör/stressterapeut och Certifierad Yinyogalärare.

Bild Hanna

Hanna Sandström

Sekreterare

Hanna går i klass 20-04 och siktar på att bli diplomerad under våren 2022. I slutet av 2021 valde Hanna att lämna sitt arbete inom HR för att istället följa sitt hjärta och påbörja uppstart av eget företag för att fullt ut kunna arbeta som återhämtningsterapeut efter examination från utbildningen. Som blivande återhämtningsterapeut kändes det självklart för Hanna att engagera sig i ÅHTO.

_DSC1333

Linda Williamsson

Ledamot

Linda blev färdig diplomerad återhämtningsterapeut i februari 2021, gick i klass 1903. Vid sidan av sitt lönearbete på en bank driver Linda företaget Serenity ~For You~ Återhämtning och erbjuder där återhämtningsterapi, kurser och retreats. Linda har sedan hösten-20 varit med i uppstartsarbetet för ÅHTO.

På sociala medier hittar man Linda under namnet Serenity ~For You~ Återhämtning

Maria Larsson, ledamot

Maria Larsson

Ledamot

Maria blev färdig diplomerad Återhämtningsterapeut i augusti 2020. Jobbar i eget företag med återhämtning i olika former och som homeopat. Maria är även lärare hos Soulful Living. Har sedan hösten -20 varit med i uppstarten av ÅHTO. På socialamedier hittar ni Maria under namnet ÅHM (aahm.se)

Åsa Kroon, ledamot

Åsa Kroon

Ledamot

Åsa tog examen i augusti 2020 och har därmed lyckan att vara en av de i första diplomerade återhämtningsterapeuterna som tog examen. Idag arbetar hon fulltid med sitt företag BalanceLiving där hon arbetar med återhämtningsterapi, samtalsstöd och coaching, och hon arbetar gärna med hjälp av naturen och djur. Åsa har själv varit utmattad och gått igenom olika livskriser och har därför en unik erfarenhet med sig som gör att hon har stor förståelse och kunskap om utmattningssyndrom och stressrelaterad ohälsa. Det Åsa brinner för är att hjälpa människor att vända motgång till medgång och få ett mer balanserat liv.

På sociala medier hittar du henne på Balanceliving.se.

Mer info: balanceliving.se

3E683339-C235-4D1C-BB7F-898B7913FA51

Felicia Wingfors

Ledamot

Om allt går som det ska blir Felicia färdig diplomerad återhämtningsterapeut i Maj 2022 och går just nu i klass 2004. På fritiden tycker hon om att vara ute i naturen, ta hand om sig själv, umgås med nära och kära samt lära känna nya människor. Hon bodde under några år i Spanien och när hon flyttade hem till Sverige igen slog mycket tillbaka och hon hamnade i en utmattning. Felicia vill gärna vara en del i att hjälpa andra att se sitt egna värde. Till vardags jobbar hon i ett företag riktat mot idrottsföreningar och ideella krafter och har även en enskild firma vid sidan av vid namn Felicias Energikälla. 

 

image0

Jessica Jensen

Suppleant

I december 2021 tog Jessica sin examen till diplomerad återhämtningsterapeut. Hon driver idag eget inom återhämtning genom återhämtningsterapi och sensingyoga samt sensing hatha. Innan hon startade eget har hon arbetat som lärare på mellan- och högstadiet under många år. 

Ni hittar henne på instagram genom @simplysoul.se eller via hennes hemsida på www.simplysoul.se

 

cropped-favicon1.png

Monica Lövberg

Suppleant

Text och bild kommer