Styrelsen

Styrelsen

Sofia Ingemarson-Nuredini

Sofia Ingemarson-Nuredini

Ordförande

Sofia blev färdig återhämtningsterapeut i Oktober 2020 och gick i klass 1902. Jobbar idag som cirkelledare på Studieförbund och driver eget. Har tidigare arbetat 16 år som butikschef och fick lära sig att byta miljö för att bryta sin utmattning. Binner för att hjälpa människor och vill arbeta gebom föreningen för att nå ut till fler. På sociala medier finns hon under namnet Stilla sinnet.

Susanne Apelgren, kassör

Susanne Apelgren

Kassör

Susanne blev färdig återhämtningsterapeut juni 2021 gick i klass 1904. Jobbar idag på Apotek, men tagit tjänstledigt från september 2021 för att helhjärtat ägna sig åt sin egen verksamhet inom hälsa,  återhämtningsterapi i kombination med restorative/ yinyoga och akupressur. Cirklar i medial utveckling och intuition.
Diplomerad Akupressör/stressterapeut och Certifierad Yinyogalärare.

Bild Hanna

Hanna Sandström

Sekreterare

Hanna blev diplomerad återhämtningsterapeut i juni 2022 och arbetar just nu med uppstart av sitt företag inom återhämtningsterapi. Hon har tidigare arbetat inom HR. Hon brinner för att hjälpa andra till ett bättre och mer hållbart mående. Som nybliven återhämtningsterapeut känns det självklart för Hanna att engagera sig i ÅHTO för att hjälpa till att sprida kunskapen om vårt yrke i samhället.

_DSC1333

Linda Williamsson

Ledamot

Linda blev färdig diplomerad återhämtningsterapeut i februari 2021, gick i klass 1903. Vid sidan av sitt lönearbete på en bank driver Linda företaget Serenity ~For You~ Återhämtning och erbjuder där återhämtningsterapi, kurser och retreats. Linda har sedan hösten-20 varit med i uppstartsarbetet för ÅHTO.

På sociala medier hittar man Linda under namnet Serenity ~For You~ Återhämtning

Maria Larsson, ledamot

Maria Larsson

Ledamot

Maria blev färdig diplomerad Återhämtningsterapeut i augusti 2020. Jobbar i eget företag med återhämtning i olika former och som homeopat. Maria är även lärare hos Soulful Living. Har sedan hösten -20 varit med i uppstarten av ÅHTO. På socialamedier hittar ni Maria under namnet ÅHM (aahm.se)

3E683339-C235-4D1C-BB7F-898B7913FA51

Felicia Wingfors

Ledamot

Felicia blev färdig diplomerad återhämtningsterapeut i Maj 2022. På fritiden tycker hon om att vara ute i naturen, ta hand om sig själv, umgås med nära och kära samt lära känna nya människor. Hon bodde under några år i Spanien och när hon flyttade hem till Sverige igen slog mycket tillbaka och hon hamnade i en utmattning. Felicia vill gärna vara en del i att hjälpa andra att se sitt egna värde. Till vardags jobbar hon i ett företag riktat mot idrottsföreningar och ideella krafter och har även en enskild firma vid sidan av vid namn Felicias Energikälla.